Edwin Bron

HI, IK BEN EDWIN
IK ZOU JE WILLEN
UITDAGEN ,

VERANDERING BEGINT

BIJ JEZELF!

about me

E

dwin Bron, ik ben geboren op Valentijnsdag 1980. Een commercieel ingestelde denker met een passie voor het bouwen van bruggen. Mijn sterkste kwaliteit is de vertaalstrategie te maken naar de operatie. Salesmanagement, verandermanagement en marketing zijn mijn specialiteiten.

Van nature ben ik een persoon met een hoge energie die ervan houdt om zijn energie aan andere mensen te geven. In mijn werk zie ik dat mensen mijn sociale vaardigheden waardere en het proces snel en praktisch kunnen analyseren. Een sterke motivator, creatief en een scherp oog voor het menselijke aspect.

Ik concentreer me niet op de oplossing, ik wil in de goede richting werken. Ik maak geen ingewikkelde rapporten met enorme berekeningen en aanbevelingen, maar de juiste aanpak met een grote betrokkenheid van hét team. Ik ben een professional om managers en medewerkers te begrijpen. Samen kun je het verschil maken, dus laten we beginnen met het vieren van elk succes samen!

Ik hoop samen een kopje koffie te drinken, om je gedachten te bespreken en te zien wat je van me nodig hebt om onze reis te beginnen.

Succesvolle groet,

Edwin Bron

MANAGEMENT
92%
SALES
91%
CHANGE
90%

Want to setup a meeting?

First think about the jump,

while enjoying a nice cup of coffee?

Call me to setup a meeting!

+31 6 13 95 85 95

or fill in the form!

 

Otterstraat 74 W

3513 CP Utrecht

Contact Us

If you like to know more, please send us a mail!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

EnglishDutch